Inloggen Zorgprofessionals

Neem contact met ons op

Langer Thuis Kompas

Heeft u een vraag over het ondersteuningsaanbod? Het team van het Langer Thuis Kompas helpt u graag verder. Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wielewaal 10
5531 LJ Bladel

T: 088 245 7795
W: langerthuiskompas.nl

Wat anderen zeggen

Het Langer Thuis Kompas is een handige manier om in contact te komen met aanbieders uit de regio. Het aanbod is breed en de website is gebruiksvriendelijk. Ik zou het iedereen die ondersteuning nodig heeft om langer zelfstandig te blijven wonen, aanraden!

Sven Nouwens

Projectondersteuner bij Oktober

Ik ben betrokken bij het vullen van het hele Kompas. Mooi initiatief waar veel ouderen baat bij kunnen hebben. Nog wel in ontwikkeling, het aanbod kan nog uitgebreider.

A. Tebak

Projectmedewerker bij Archipel

Als zorgprofessional ben ik betrokken bij dit product. Een hulpmiddel voor zorgmedewerkers en senioren om op en makkelijke manier te zoeken naar de juiste zorg en hulpmiddelen.

Nathalie van der Heijden

Medewerker Dagbesteding bij Oktober

Het Langer Thuis Kompas is een zeer mooi opgezet, onafhankelijk hulpmiddel om de juiste hulpmiddelen te vinden voor elk persoon in zijn eigen unieke thuissituatie. Doordat het is opgezet door zorgprofessionals, krijgt men een eerlijk onafhankelijk aanbod van het juiste hulpmiddel. Er is ruime keuzemogelijkheid, geeft richting en advies. Erg handig!

KH

Transferverpleegkundige bij MMC

Er is een mooie basis voor het platform ontwikkeld. Het Langer Thuis Kompas is een platform wat de potentie heeft om uit te groeien tot een regionaal platform. Het is van belang dat stakeholders uit de regio ermee bekend worden en er gebruik van gaan maken en input gaan leveren op de doorontwikkeling. Er zijn nog vele mogelijkheden om het platform uit te laten groeien zodat het breed in de behoefte van de bezoekers kan voorzien.

Ilse Schoormans

CEO bij Thuisleefgroep

Mooie website met heel veel informatie om langer veilig thuis te kunnen wonen. Eindelijk niet meer zoeken maar alles overzichtelijk op één website!

M. Nouwens

Vrijwilligerscoördinator bij Joris Zorg

Het is handig voor mantelzorgers etc. Onze cliënten zijn vaak wat te oud.

Kimberly Jannes

Verzorgende IG bij Ananz

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden voor nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van onze nieuwtjes? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Dit zijn onze samenwerkingspartners

Dit zijn onze samenwerkingspartners