Het Langer Thuis Kompas

Het Langer Thuis Kompas is een initiatief van 7 Verpleeg-en Verzorgingshuizen, Thuiszorgorganisaties in Groot Eindhoven en Thuisleefgids. Samen zetten zij zich in om inzicht en overzicht te bieden in het ondersteuningsaanbod voor mantelzorgers, zorgprofessionals en burgers. Het Langer Thuis Kompas adviseert hulpmiddelen en diensten die passen bij de hulpvraag. Zo kunnen ouderen veilig en verantwoord thuis blijven wonen.

Het Langer Thuis Kompas is speciaal ontwikkeld voor inwoners uit Groot Eindhoven.

Langer thuis wonen

Ouderen willen zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen, maar dit moet wel op een veilige en verantwoorde manier mogelijk zijn. Het Langer Thuis Kompas inventariseert de situatie, behoefte en hulpvraag en adviseert welke ondersteuningsmogelijkheden er zijn.

Dit kan op het gebied van:

  • Wonen

  • Zorg

  • Welzijn

  • Digitale en Technologische ondersteuning

  • Service & Comfort

  • Mobiliteit

Als gebruiker krijgt u een onafhankelijk advies. Het aanbod van producten en diensten is met zorg samengesteld door zorgprofessionals.

Bij vragen kunt u contact opnemen met het team van het Langer Thuis Kompas. Vul hiervoor het onderstaande contactformulier.

Neem contact met ons op

Langer Thuis Kompas

Heeft u een vraag over het aanbod? Of wilt u de mogelijkheden als aanbieder op de website bespreken? Het team van het Langer Thuis Kompas helpt u graag verder. Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wielewaal 10
5531 LJ Bladel

T: 088 245 7795
W: langerthuiskompas.nl

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden voor nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van onze nieuwtjes? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Dit zijn onze samenwerkingspartners

Dit zijn onze samenwerkingspartners