Morgen Gezond Weer op Kaart: alle belangrijke contacten bij de hand

Het is een goede gewoonte voor ouderen om iedere dag even stil te staan bij de dag. Hoe voelde u zich vandaag? Fysiek, en mentaal? Misschien dat u besluit om morgen even te bellen met de huisarts of zorgtrajectbegeleider. Of iemand met wie u gewoon even een praatje wilt maken natuurlijk. Heeft u contacten en telefoonnummers bij de hand?

De Morgen Gezond Weer op Kaart

De kaart is bedoelt voor ouderen die geen of weinig zorg ontvangen.  Ouderen kunnen op de kaart hun sociale netwerk in kaart brengen en hebben meteen een overzicht van de (welzijns)voorzieningen.  Als ouderen de kaart hebben ingevuld staan daar alle namen en telefoonnummers op die belangrijk zijn in hun leven, of die dat kunnen worden. Van wijkzorg tot hulp bij financiën en van ontspanning en ontmoeting tot vrijwilligerswerk. Zo kunnen ouderen makkelijker de eigen regie pakken en kan er snel geschakeld worden.

De Morgen Gezond Weer op Kaart is ontwikkeld door de gemeente Oirschot, Programma Precies! en de samenwerkende VVT-organisaties binnen het ontwikkelplan Voorliggend Veld

Op 5 maart 2020 is de Morgen Gezond Weer op Kaart in de gemeente Oirschot gelanceerd.

Downloaden
Bent u nieuwsgierig geworden naar de inhoud van de Morgen Gezond Weer op Kaart?
U kunt hier een digitaal exemplaar downloaden.

 

Delen op Social Media!

Gerelateerde artikelen